BLOGG

Vi delar via nedan blogginlägg med oss av vår expertis kring träning och hälsa. Läs och ta del av våra visioner när det kommer till vad vi vill åstadkomma och varför vi bedriver den verksamhet vi gör. 

 

October 31, 2019

Många företagare som jag träffar och pratar med är ensamma ledare. Ibland är de också ensamma i företaget. Är man ensam i företaget är de såklart också vanligt att man utför alla uppgifter i företaget. Många som driver småföretag är också såklart inblandade i det mesta...

October 29, 2019

Många företagare startade en gång sitt företag  med en dröm om att få ökad frihet.

Ökad ekonomisk frihet genom möjligheten att tjäna mer pengar

Ökad frihet i tid genom möjligheten att bestämma sitt eget schema och sina egna arbetsuppgifter i högre grad.

Tyvärr ä...

October 28, 2019

Vad är ditt mål med din träning? Vilka andra effekter kan du uppnå om du når ditt mål? 

Jag har en PT-kund som heter Eva-Mari som har artros i höft och rygg. Hon har tidigare varit hos fysioterapeut som gett henne träningsövningar att göra hemma, men hon tycker inte att...

October 25, 2019

Ett lånat uttryck som beskriver en stundande hälsotrend i det stora landet i väst, USA. Något som vi Svenskar inte anammat, än. Men vad är då detta "fenomen"? 

The switch witch är benämningen på en faktiskt inte så dum idé som är direkt kopplad till den väldigt kommersi...

October 22, 2019

Denna text riktar sig till dig som har barn. Jag kommer att berätta lite om varför rätt mindset är viktigt när man vill lära sig nya saker och hur smart träning kan påverka ditt barns mindset. Du kommer att få med dig lite bra tankar om hur du och dina barn, genom trän...

October 18, 2019

En dagligen återkommande fråga som vi ställer oss, vi tror att vi vet svaret men i själva verket är vi onödigt nonchalanta. Fördelarna trumfar överlägset de eventuella trösklarna vi behöver ta oss över. 

Det vi ska prata lite om denna ljuvliga höstrusksdag är; Varf...

October 18, 2019

I våra anläggningar har vi en del vanor som är viktiga för oss. Vid första ögonkastet kan de tyckas vara ganska enkla men om man sätter sin in lite närmre i dem så förstår man hur viktiga de är.

De vanor jag talar om nu handlar om;

  • Bright Spots

  • Feedback

Bright...

October 14, 2019

I fredags släpptes den första Open-workouten och sedan dess har det kryllat med videoklipp på sociala medier med människor runt om i världen som kör 20.1. 

Är man registrerad till Crossfit Open eller väljer att utföra wodarna ändå kan man räkna med högintensiva, teknisk...

October 11, 2019

Ett alltmer vanligt samtalsämne bland aktiva utövare som tyvärr enligt min mening, oftast görs mer komplicerat än det behöver vara. Om vi kort bara går tillbaka till våra förfäder på stenåldern, jägarna. Livet gick ut på att samla mat för dagen eller den kommande tiden...

October 9, 2019

Visste du att höger hjärnhalva är den som utvecklas först? Den gör det runt 3-4 års ålder. Vänster hjärnhalva kommer däremot inte helt ”online” förrän barnen är runt 7 år. Därav det faktum att de första sju åren betraktas som så kritiska i ett barns utveckling.

”logik k...

Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

@ CrossFit 162 West | Skattegårsvägen 130, 162 50 Vällingby | info@crossfit162west.se