BLOGG

Vi delar via nedan blogginlägg med oss av vår expertis kring träning och hälsa. Läs och ta del av våra visioner när det kommer till vad vi vill åstadkomma och varför vi bedriver den verksamhet vi gör. 

 

February 28, 2020

En ständigt återkommande fråga jag får är; Varför händer det ingenting (eller väldigt långsamt) i min utveckling träningsmässigt? 

Självklart kan det finnas flera enskilda anledningar, men som i kombination tillsammans sätter större käppar i hjulet för din utveckling. L...

February 27, 2020

Dagens blogginlägg kommer i form av ett filmklipp med en av våra delägare, Per Mattsson. 
"Stick your neck out-but stay humble". I filmen kan du höra Per berätta mer om vad det innebär för oss och hur vi arbetar utifrån den värderingen.

February 24, 2020

Känner du någon som ofta brukar stå över roliga aktiviteter på grund av att hen har ont? Eller kanske det är du själv? Blir du rädd för att prova nya saker på grund av din smärta?

Gör dig själv en tjänst - acceptera inte din smärta!

Har du gått till vårdcentralen och bet...

February 21, 2020

Upplever du att din energi, koncentrationsförmåga eller allmänna fokuset dippar nu på förmiddagarna? Typ 1-2 timmar innan lunchrasten.. Och tränade du ett hårt pass på kvällen igår, kanske slarvade lite med middagen eller kvällsmålet? 

Då kommer din kropp garanterat ge...

February 17, 2020

Jag tycker mig ofta höra att människor regelbundet går till ”sin naprapat”. En gång i månaden, en gång varannan vecka, eller till och med en gång varje vecka. 

Det är ju så det går till såklart, om man är under en behandlingsplan. Men jag tycker mig se ett problem i det...

February 14, 2020

Denna text kommer ev trampa någon förälder på tårna, men budskapet är ack så viktigt att beröras i ett större forum. Vi på Crossfit 162West vill vara en del av den viktiga och absolut nödvändiga samhällsförändringen vi står inför när det kommer till våra barn och ungdo...

February 10, 2020

Idag skall vi prata om något så bassalt som sömn. Många vet att sömn är viktigt, men varför? 

Otillräckligt med sömn kan leda till sjukdomar, ökad stress, depression, smärtor i kroppen, sämre prestation i träning och arbete samt gör det svårare för dig att stå emot söts...

February 3, 2020

Har du någonsin vaknat upp med ett ryggskott eller nackspärr? Har du ett knä som värker varje gång du springer? Har du ont i ländryggen efter en graviditet? Upplever du ofta huvudvärk? Brukar du få ont i axlarna eller armbågarna efter en lång dag på jobbet? 

Allt detta...

Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

@ CrossFit 162 West | Skattegårsvägen 130, 162 50 Vällingby | info@crossfit162west.se