VÅR INTROPROCESS

Vare sig du vill komma i form eller vill utforska din kropps fulla fysiska potential är CrossFit 162 West platsen för dig! Vi är den personliga anläggningen där du får chansen att utvecklas, utifrån där du står idag, i den riktning du vill! Vår ambition är mer än att bara få dig att röra på dig, vi vill att du ska kunna utvecklas i din träning! 

KUL ATT DU VILL VARA EN DEL AV VÅR GEMENSKAP!

Boka No Sweat Intro

 

1. NO SWEAT INTRO

KONSULTATION 

Ett 15 minuters samtal där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Tillsammans lägger vi en plan för dig att nå dina mål. Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas. Läs mer och boka ditt samtal nedan. 

2. INDIVIDANPASSAD

INTROPROCESS

Baserat på dina tidigare erfarenheter, din vardag och framförallt dina målsättningar kommer vi gemensam överens kring en lösning som ska passa just dig. Vi tar hänsyn till helheten och vill att du ska lyckas så bra som möjligt. 

3. LÖPANDE 

MEDLEMSSKAP

Efter din introperiod så löper ditt medlemskap vidare utan bindningstid. Vi vill ha aktiva medlemmar och via ständig feedback och regelbunden uppföljning i form månatliga PT-sessioner  samt regelbundna målsamtal ser vi till att din träning hela tiden uppdateras och utvecklas efter dina önskemål. 

Boka ditt No Sweat Intro nedan

 

no-sweat intro

@ CrossFit 162 West | Skattegårsvägen 130, 162 50 Vällingby | info@crossfit162west.se