PERSONLIG TRÄNING

Vi på CrossFit 162 West förstår att ingen viss metod fungerar för alla. Därför är vi experter på att erbjuda personliga träningsupplägg för att just Du ska utvecklas i så hög grad som möjligt! Den vanligaste anledningen till att någon väljer personlig träning hos oss är att man vill slippa smärtor och besvär. Vill du ha hjälp med bättre kosthållning så kan vi självklart hjälpa dig med det. Vi jobbar med både PT samt PT Small Group upplägg. 

Vår personliga träning går även att kombinera med en individuell programmering, ett ekonomiskt alternativ för dig som vill träna mer och smartare!

 

Anledningar och behov till Personlig Träning kan vara många. Du kanske vill utmana dig lite extra eller bara vill ha totalt fokus på dig själv för en stund? Vår unikt breda kompetens gör att vi kan tillgodose dina behov och skräddarsy träningen så att den passar dig. 

 

Vi har stor erfarenhet av att träna gammal som ung, sjuk som frisk, elit som motionär så tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri konsultation.

@ CrossFit 162 West | Skattegårsvägen 130, 162 50 Vällingby | info@crossfit162west.se