programupplägg

Vi på CrossFit 162 West förstår att ingen viss metod fungerar för alla. Därför är vi experter på att erbjuda personliga träningsupplägg för att just Du ska utvecklas i så hög grad som möjligt!

INDIVIDUELL PROGRAMDESIGN

Individuella program är en utmärkt metod för att få en tydlighet och en långsiktighet i din träning. Vi inleder med en screening för att mäta av nuläget och därefter sätta programmet ihop med en av våra coacher och i enlighet med dina individuella mål. Varje vecka uppdateras programmet helt efter dina resultat och dina behov, skräddarsydd träning helt enkelt. Vi är experter på att erbjuda personliga träningsupplägg för att just Du ska utvecklas i så hög grad som möjligt! Vår unikt breda kompetens gör att vi kan tillgodose dina behov och skräddarsy träningen så att den passar dig. Vi inleder alltid med en screening för att ta reda på eventuella svagheter och styrkor i din kropp samt hur din balans och koordination ser ut. 

GRUPPTRÄNING

Gruppträningen och programmet är utformat och anpassat efter medlemmarna som tränar på CrossFit 162 West. Måndag - Lördag är det pass enligt ett veckoschema. Söndagan består av en TeamWod där ansvarig coach på plats överraskar med vad passet består utav. 

Fokus och avsikten med programmet är inte att bygga upp inför specifik tävling utan programmet är kontinuerligt med målet att må bra och dra nytta av träningen i det vardagliga livet. Med det sagt så har vi en detaljerad plan med tydliga progressioner i träningen. Läs mer om gruppträningen här

Skulle du ha några frågor eller funderingar kring vår träning kontakta oss via länken nedan.

FYSTRÄNING & TESTER

Vi besitter en bred kompetens när det kommer till utveckling av alla slags idrotter. Vi arbetar med både individer i enskilda sporter samt med lag och idrottstrupper, alltifrån alpinåkare till fotbollsspelare. Gemensamt oavsett individ och idrott är att vi utefter deras grenspecifika förutsättningar och sportens kravprofil successivt och smart planerar fysträningen.

 

Vi tar hänsyn till helheten och lämnar ingenting åt slumpen. Kontakta oss nedan för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig eller idrottslaget. 

 

@ CrossFit 162 West | Skattegårsvägen 130, 162 50 Vällingby | info@crossfit162west.se