Usel på att få till träningsrutiner? Då är Bootcamp svaret!

September 23, 2019

Vi människor är ganska usla på att förändra våra rutiner faktiskt. Hur många gånger har du haft ett nyårslöfte om att sluta äta socker? Hur många lördagar har du lovat dig själv att börja träna på måndag? Hur många fester har du varit på och sagt att ”detta är min sista cigg”? Hur många gånger har du avslutat ditt träningspass och tänkt ”äsch, jag stretchar imorgon istället”?

 

För att skapa nya rutiner krävs disciplin, målmedvetenhet, struktur men framförallt behöver du en början. Börjar du aldrig med din nya rutin blir det ju omöjligt att fortsätta!

Hur skall man börja då? Det är ju jättesvårt! Man lyckas ju alltid på något sätt övertala sig själv om att man inte hinner träna idag, att man är jättetrött efter jobbet eller att man faktiskt måste få unna sig ibland. 

För att inte kunna övertala sig själv finns det en del strategier man kan ta till. Vill du börja träna? Signa upp dig på en ”utmaning” som har en tydlig början och ett slut. På vårt Bootcamp till exempel kommer människor som aldrig tidigare har tränat, eller så har de tränat men av någon anledning inte lyckats hålla den rutinen. Bootcampet sträcker sig över 6 veckor, och inkluderar 3 pass i veckan. Här finns coacher och övriga medlemmar räknar med att du kommer. Du har investerat pengar i denna utmaning som skulle slösas om du inte utnyttjade alla veckor. Sist men absolut inte minst, du börjar märka hur bra du mår av alla endorfiner att du faktiskt inte tycker att det är lika jobbigt att ta sig till träningen, utan tvärtom så längtar du till att träffa dina nyfunna vänner och återigen få denna härliga energikick. 

De första fyra veckorna sägs vara svårast, men när du kommer över den tröskeln och låter dina nya rutiner bli till en vana är det inte jobbigt längre.
Vi coacher kommer även att hålla ett målsamtal med dig under Bootcampets gång, för att veta att du har tydliga mål och hjälpa dig hur du skall göra för att uppnå dem. 

 

Här nedan kan ni se en intervju med Charlotta som var med under vårt första Bootcamp. Hon tränar nu hos oss fyra gånger i veckan och har även börjat med kostrådgivning. Efter bara tre månader märker hon otroligt stora resultat i sin träning och vardag. Vi coacher ser stor skillnad i hennes självförtroende, styrka och rörelsemönster. Allt detta för att hon lyckades med att skapa nya rutiner för sig själv. 

 

Vill du testa? Boka upp dig på ett kostnadsfritt No-sweat-intro för att veta mer om bootcamp. Nästa start är måndag v. 41!  

http://www.crossfit162west.com/introprocess

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags