Huvudvärk?

October 8, 2019

Har du ont i nacke och axlar? Kommer spänningshuvudvärken som ett brev på posten när du stressat mycket? Kan du ibland vakna på morgonen med huvudvärk på grund av att du bitit ihop under natten? Är du trött på att ständigt behöva ta smärtstillande läkemedel? 

 

 

 

Det kan vara svårt att veta exakt vad för typ av smärtor man kan söka för hos en naprapat. En väldigt vanlig smärta som vi behandlar är huvudvärk. Både långvarig eller akut. Det kanske kan vara svårt att tänka sig att huvudvärk kan provoceras fram av svagheter eller spänningar i muskler, men så kan det vara. Många tänker deras livssituation är huvudvärkens bakomliggande orsak, och att det inte finns så mycket att göra åt huvudvärken förutom att ”stressa ned”. Självklart är det viktigt att se över sin livssituation också, men det finns mycket mer man kan jobba med genom manuell behandling och träning.

 

Många olika strukturer och orsaker kan vara involverade i en spänningshuvudvärk eller migrän. Det kan vara andningsmönster, svaghet i axlar, nacke eller rygg, hyperaktivitet i käkar, stress, oro, dåliga sömnrutiner etc. 

Upplever du ofta huvudvärk? Vill du ha hjälp att komma fram till bakomliggande orsak och få rätt behandling och träning för detta?

Boka en massage eller naprapatibehandling hos på Physio Center i Vällingby eller Norrtälje

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags