Entrepreneurial Terror

November 21, 2019

Tyvärr är det många entreprenörer som lider av psykisk ohälsa. Det kan vara alltifrån stresspåslag av olika grader till rena depressioner. I ett av våra tidigare blogginlägg skrev vi om träning som ett ”vapen” för att öka stresståligheten och bli mer tålig generellt vad gäller hälsa.

Det är inga tvivel om att det är påfrestande på många sätt att vara företagare. Lönsamhet ska finnas, kunder ska vara nöjda, personal ska utmanas och hanteras på olika sätt och ofta faller det mesta tillbaka på ägaren.

 

 

Idag har vi valt att länka till en text av Srikumar Rao som skriver om något han kallar för ”entrepreneurial terror”. Väldigt intressant och säkert något som många kan känna igen sig i.

 

Läs texten HÄR

 

 

 

 

 

 

Här på vår blogg kommer vi att fortsätta att adressera entreprenörskap och entreprenörers hälsa. Hos oss hittar du kunskapen som krävs för att hjälpa dig att både bli en bättre företagare och en mer hälsosam individ.

Boka ditt No Sweat Intro med oss så hjälper vi dig.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags