90 dagar på 162 West

November 28, 2019

När du väljer att börja träna i vårt gym så bjuder vi alltid in dig till ett inledande samtal, No Sweat Intro, för att få reda på mer om dina mål, ditt nuläge, dina förhoppningar och eventuella farhågor. Vi frågar om du föredrar att träna ensam eller i grupp, vi frågar om dina tidigare erfarenheter av träning och om du har några skador att ta hänsyn till. Allt detta frågar vi för att kunna ge dig vår bästa möjliga rekommendation. För att vi vet att alla är olika och söker efter olika saker. Vi vill hjälpa dig att hitta det som passar just dig så bra som möjligt. En sån här inledande konsultation är tyvärr någonting som inte tillhör vanligheterna på gym, vi gör det för att vi bryr oss!

 

Efter denna konsultation kommer du att kontaktas av din coach. Hos oss kommer du att ha en coach som följer dig nära de första 90 dagarna. Ni träffas för att träna ihop, din coach kommer att lära dig  grundläggande rörelsemönster som knäböj, höftfällningar ( typ marklyft, svingar) press- och dragövningar för överkropp och helt enkelt bygga på din kunskap och förståelse samtidigt som vi kan se om det finns något vi behöver lägga extra energi på för att ge dig en så bra introduktion som möjligt.

 

 Vi har designat de första 90 dagarna till en perfekt mix av personlig träning och gruppträning för vi vet att det tar ungefär 90 dagar att etablera en ny vana. Därför vill vi säkerställa att du upplever massor av framgångar och får hjälp att ta dig förbi eventuella ”farthinder”. Ibland behöver man någon som bara hör av sig och kollar läget. Ibland behöver man någon som ser till att man faktiskt hittar tillbaka till träningen efter en sjukdomsperiod. Ibland behöver man någon som hjälper en att prioritera träning även under hektiska arbetsperioder…

 

 

 

Varje månad, under de första 90 dagarna, kommer din coach att sätta sig med dig för ett målsamtal. Du får berätta vad du är mest nöjd med hittills, det är viktigt att hitta bright spots och synliggöra sina framsteg. Ni kommer också prata om hur kommande månad ser ut och vilken fokus ni har. Efter första månaden kommer du också att kunna delta i vår roliga gruppträning om du vill. En bra kombination av gruppträning och regelbundna träffar med din coach kommer att ge dig en riktig energiboost! Vid varje målsamtal har du också möjligheten att göra en vägning på vår InBody, marknadens bästa kroppskompositionsvåg.

 

Vår gruppträning är det mest effektiva och roliga du kan hitta i gruppträningsväg. Med stor variation, och med övningar som utmanar både mentalt och fysiskt, kommer du att ledas av kunniga coacher. Vi har max 12 deltagare på alla våra pass för att kunna ge alla deltagare mycket tid och coaching, det är just coachandet som är grejen hos oss! På våra pass hittar du män och kvinnor, unga och gamla. Det finns inga indelningar i passen utan alla kan träna sida vid sida oavsett träningsbakgrund, det skapar en härlig dynamik och rolig stämning. Vi anpassar övningar, vikter och tempo så att alla får en utmaning på sin nivå.

 

Efter 90 dagar har du hunnit testa både vår gruppträning och du har fått en nära och bra relation med din coach. Du har nu lärt dig massor av nya övningar och kommer att känna dig mycket tryggare vad gäller träning och din egen förmåga. Vid målsamtalet lägger ni tillsammans planen för de kommande 90 dagarna och bokar in ett målsamtal i slutet av den perioden. Vi kommer på detta vis att alltid kunna följa dig och din utveckling nära. Våra coacher kommer att ha koll på vem du är och vad just du har för mål. Vi har till och med en specifik roll, Client Success Manager, för att säkerställa att alla får den utveckling de önskar och att de trivs hos oss.

 

Om du är nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa just dig så boka ett No Sweat Intro med oss!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags