#Minanästa10år

December 19, 2019

Vi lever i tider av förändring, inte bara med ett nytt år och ett nytt decennium framför oss. Det handlar också om känslor av ”information overload”, kortsiktiga trender och ett sökande efter snabba lösningar som påverkar våra sinnen och våra tankar. Människor upplever känslor av otillräcklighet och sökandet efter någon slags identitet och syfte med livet skapar stress hos många.

 

När året börjar lida mot sitt slut uppkommer ofta frågor som; ”Vem är jag?” och ”Vad har jag egentligen åstadkommit det här året?” Ofta kämpar man med att komma ihåg de saker som varit bra för de hamnar i skymundan av de saker man tycker gått fel.

 

Om vi istället skulle välja att titta tillbaka på de senaste TIO åren, vad har hänt under den perioden? Vilka förändringar har skett i ditt liv som fått signifikanta effekter? Vilka händelser startade som små små steg och tillsammans ledde till någonting stort eller fantastiskt? Vad har du åstadkommit, eller vilka riktningsförändringar gjorde du, som förändrade din bana och tog dig dit du är nu?

 

Avsluta följande meningar;

jag är glad att jag lade till xxx till mitt liv”

eller

”Tack och lov att jag beslutade mig för att…

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta nu detta förhållningssätt och applicera det på dina kommande tio år.

  • Hur kan du påverka dina kommande tio år genom att välja vilken slags människor du vill omge dig med?

  • Hur kan du påverka dina kommande tio år genom dina dagliga handlingar och vanor?

  • Vad kan du göra NU som kommer att hjälpa ditt framtida jag om tio år?

  • Hur vill du att ditt liv ska se ut?

  • Vem vill du bli?

  • Om du är 40 nu, vilka förändringar kan du göra i ditt liv som kommer att ha positiv inverkan på din fysiska, mentala och sociala hälsa när du är 50?

Säg såhär:

”I #minanästa10år vill jag…”

 

Det finns ett uttryck på engelska; ”as soon as you plant your flag, someone starts shooting at it” vilket betyder något i stil med att om du har tagit ställning tydligt för något så kommer det alltid att finnas någon som kommer att vilja ”skjuta ner” den idén eller den åsikten. Vi vill dock påstå att om du inte har tagit ställning tydligt för något, och därmed tagit risken för att någon ska tycka tvärtemot, så kommer det alltid att råda otydlighet i dina värderingar och dina prioriteringar. Nu utmanar vi dig att ”plantera din flagga” kring ditt liv och dina prioriteringar.

 

Plantera din flagga kring hållbara vanor istället för kortsiktiga trender, på SMÅ FÖRÄNDRINGAR som du kan göra nu och som kommer att ha massiv påverkan i åren som kommer. De personer som lyckas med sina mål, om det så är inom idrott, arbetslivet eller något annat, är de som konsekvent lyckas ”stapla kloka beslut” på varandra. Det finns utrymme för snedsteg, det viktiga är att du på lång sikt fortsätter med de små och kloka besluten som tillsammans blir något stort och massivt.

”Framgång” är inte en destination du anländer till, det är snarare vem du väljer att vara och vilken väg du väljer att vandra. Vi hoppas att du vill hänga med oss i våra kommande utmaningar från och med 2020.

 

Sluta leta efter de senaste trenderna. Fitness och träning är inte lätt, men det är görbart och nåbart. Kost och livsstilsvanor är inte lätt, men det är görbart. Ingen av våra medlemmar trodde nog att det skulle vara LÄTT, men de hittade modet och viljan att prova något annorlunda och lite skrämmande.

Våra senaste tio år har varit allting annat än lätta, men de har burit med sig effekter som vi aldrig kunnat drömma om.

För tio år sen FANNS knappt CrossFit Norrtälje men vi planterade vår flagga och nu har vi bidragit till livsstilsförändringar hos TUSENTALS individer! För TRE år sen startade CrossFit 162 West och det har gjort att vi kunnat bidra till att ännu fler människor gjort positiva förändringar i sina liv!

 

Våra senaste tio år har varit fantastiska men vi är LÖJLIGT förväntansfulla på vad #nästa10år ska föra med sig. Vi hoppas du planterar din flagga och väljer att hänga med oss!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags