Varför det inte är försent för att börja.

January 10, 2020

Nu är det hög tid för de flesta människor att ägna sig åt årets nyårslöfte(n), eller det är iaf tanken.

Vad som egentligen pågår är nödvändigtvis inte alls vad kroppen behöver, ibland tvärtom.

Samhället vi lever i är långt ifrån anpassat efter vad våra kroppar och knoppar mäktar med. Stress och näringsfattig kost är två stora orsaker till ohälsa, allt oftare i kombination med alkohol antingen var för sig eller i sämsta fall, en dödande cocktail.

 

 

När förvridna normer och falska sociala fasader byggs upp så höjer vi även kraven på oss själva, hur vi vill vara och se ut utåt. Istället för att låta oss inspireras av sk. Influensers så byggs en skev bild upp om hur livet kan vara bland betalda samarbeten med kända och stora varumärken.
Allt fler "unga-vuxna" gör sin egna hälsa en rejäl otjänst när man strävar efter något som kanske

1 promille har uppnått i statusform. Därför måste vi börja värna om livet här och nu, bortom skärmar och skeva ideal, kampen för en balanserad och harmonisk tillvaro får aldrig stanna upp. 

Vad vi inte får glömma är att det aldrig är försent för att ändra ett beteende, ibland klarar man det själv men ibland behöver man professionell hjälp, och det är det vi måste ändra synen på. Ta bort skammen och tabun kring sånt som inte är normen eller anses vardagligt. Quickfixes är just vad det låter som, en snabb lösning. Det som sällan eller aldrig belyses är hållbarheten och förmågan att 
upprätthålla vanan och rutinen. 

Arbetsgivare och våra politiker måste börja ta ansvar och ta hälsofrågan på största allvar! Alla har vi ett ansvar, men det är bara du själv som kan bestämma över hur ditt liv ska vara och hur du skall må. Frågan vi alla måste ställa oss själva är.

 

Är du ditt bästa jag? Gör du verkligen allt du kan för att må så bra som du bara kan? 

 

Behöver du hjälp i din resa mot hälsa och välmående? 

 

Gör som många andra och boka in ett kostnadsfritt Introsamtal (NSI) via länk nedan, så tar vi tillsammans reda på dina förutsättningar och vad dina mål är. 

 

 

NSI

 

Väl mött

/162West Crew

   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 26, 2020

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags