Låg energinivå?

February 21, 2020

Upplever du att din energi, koncentrationsförmåga eller allmänna fokuset dippar nu på förmiddagarna? Typ 1-2 timmar innan lunchrasten.. Och tränade du ett hårt pass på kvällen igår, kanske slarvade lite med middagen eller kvällsmålet? 

Då kommer din kropp garanterat ge dig tydliga signaler på att bränslet är på lägsta nivå, beroende på vilket typ av arbete du har så kommer man såklart behöva anpassa mängd och innehåll så att det ger dig optimalt med energi.

 

Har man ett stillasittande jobb, antingen på kontor eller i bil så bör man överväga att prioritera protein som sin energikälla. Har man begränsade möjligheter till förvaring eller tillagning så kan en proteinshake vara ditt alternativ, bara ha med sig en behållare för pulvret, stanna vid en mack och fyll på vatten (om man inte tar med sig vatten själv såklart). Ris eller linskakor och frukt är ditt snack om sötsuget faller på. 

 

Här kommer några enkla och bra tips på näringsrika mellanmål, klicka på Länkarna för fullständiga recept, (ändra till metric för att få "rätt" måttenheter) 

ENJOY

 

 

Sam’s Energy Balls

 

 

 

Blueberry Protein Muffins

 

 

4 Ingredient Protein Pancakes

 

Trevlig helg! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags