Gör det lätt för dig - Gå med i PT-Small Group!

March 9, 2020

Upplever du att det är svårt att träna bort din smärta? Vet du inte vart du ska börja? Hur det ska kännas? Om du gör rätt? Gör det lätt för dig - gå mer i PT-Small Group med inriktning på mobilitet och styrka. 

 

Vi på CrossFit 162 West har just nu två Small Groups som startar i slutet av Mars och början på April. Dessa gruppträningar kommer att vara coach-ledda med enbart 6 personer/grupp så att man kan få bästa möjliga hjälp och uppmärksamhet. Träningarna kommer ske 1 gång i veckan á en timme i 6 veckor. Övningarna får du även med som hemläxor via appen Boxconnect, så du kan göra de när och hur ofta du vill!

I detta paket ingår även 2 Naprapatibehandlingar på vår behandlingsklinik Physio Center där du kommer få personlig feedback vad just DU behöver fokusera mer på samt smärtlindrande manuell behandling. 

Vi har alltså gjort det BUSENKELT för dig att ta tag i din smärtproblematik eller mobilitetsbegränsning. Så, vad väntar du på?

 

 Squatmobility Small Group: Fokus på att kunna knäböja bättre, genom att bli mer rörlig i fotleder och höft. Samt starkare i säte-, höft- och lårmuskulatur. Denna Small Group är till för dig som upplever svårigheter i ditt knäböj på grund av smärta eller stelhet, har smärta i ländrygg eller höft samt har en bristande knäkontroll.
Startdatum: 30 Mars. 

 

Bröstryggsmobilitet & skulderstabilitet Small Group: Fokus på skulder- och axelhälsa. Lyft ovanför huvudet, hänga, skulderbladskontroll och rörlighet i rygg och axlar. Denna Small Group är till för dig som har smärta i axlar och skuldror, upplever dig stel i nacke och bröstrygg, samt har svårt att lyfta och knäböja med vikter ovanför huvudet.
Startdatum 2 April. 

 

Vill du vara med i någon av dessa PT-Small Groups? Maila då cornelia@crossfit162west.se

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags