Kvinnor, det finns hjälp att få!

March 11, 2020

Kvinnors hälsa är tyvärr en mycket outforskad värld. Jag tycker att det är konstigt att 50% av befolkningen inte är tillräckligt viktig för att lägga ner tid, pengar och studier på. Kvinnor förväntas leva med sina smärtor och problem utan att klaga eller säga ifrån. Kvinnor förväntas leva med förlossningsskador, framfall, inkontinensbesvär, endometrios, förlossningsdepressioner, delad magmuskulatur, smärtor i underliv osv. De säger att vi ska vara glada att feminismen har kommit så långt som den gjort - BULLSHIT! Tänk om män bara visste vad kvinnor i hemlighet bär på och inte vågar fråga söka hjälp för - för att det finns ingen hjälp att få. 

 

Vi på CrossFit 162 West är inte läkare. Vi är inte heller gynekologer. Men vi vill vara en träningsanläggning som lyfter fysiologisk problematik för ALLA människor - inte bara de mest beforskade. Vi kan bidra med träning, naprapati, nutrition och framförallt stöd och kunskap om kroppen. Vi hjälper DIG att nå DINA mål, och då syftar vi inte bara på vikt. (För det verkar vara det enda människor pratar om efter förlossning - att komma tillbaka till sin gamla vikt???). Vi vill hjälpa dig att bli smärtfri, stark och trygg i din kropp! 

 

 

 

I April kommer vi att starta upp Mamma-CrossFit för de kvinnor som behöver professionell hjälp med träning efter förlossning (inte bara knipövningar från vårdcentralen). Träningen kommer att vara inspirerad av CrossFit, men med mamman i fokus. Man kommer själv att kunna styra svårighetsnivån utifrån hur stark man känner sig. Bebis är såklart välkommen att följa med till boxen! Vi tränar tisdagar, torsdagar och fredagar mellan 12-13 varje vecka. 

 

Vi vill vara en box som erbjuder hjälp för ALLA. Vill du vara med i Mamma-CrossFit? Maila cornelia@crossfit162west.se för anmälan. Du kan även boka ett kostnadsfritt No-Sweat-Intro om du vill komma hit till boxen och veta mer. Boka ditt NSI här. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags