Vi lanserar ny gruppträning för mammor!

March 25, 2020

Nu startar vi på CrossFit 162 West upp en ny träningsform designat för mammor. Träningen är till för alla mammor som är post- gravida och vill hitta tillbaka till träningen eller starta upp den nya goda vanan att träna. Träningen är varierad och fokuserar på kondition, styrka, stabilitet och rörlighet designad för mammor som vill känna sig trygga och stabila i kroppen efter sin graviditet. Det viktigaste av allt - vi anpassar träningen efter din nivå!

 

 

 

Träningen kommer att ske dagtid tre gånger i veckan och ditt barn får självklart följa med till boxen. Utöver dessa tre coachade träningspass får du fri tillgång till vår stora box när du vill samt online-träningspass som går att göra hemma. Passen kommer att hållas av vår CrossFit-coach och naprapat Cornelia.


När: Tisdagar, torsdagar och fredagar kl. 12-13

Var: CrossFit 162 West. Skattegårdsvägen 130, Vällingby

Hur: Kom in till boxen för ett No-Sweat-Intro. Boka ditt NSI via länken här. Vid frågor eller funderingar går det bra att maila till cornelia@crossfit162west.se

 

Här kan du se vad vår delägare Per säger om deras Mamma-CrossFit som pågår för fullt i vår systerbox på CrossFit Norrtälje.
 

 


Vi ses!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags