Vi finns här för att hjälpa dig bli smärtfri - du behöver bara be om vår hjälp!

April 6, 2020

I alla sporter förekommer skador. I fotboll är det vanligast med knä- och ljumskskador och i CrossFit är den vanligast förekommande skadan axelskador. På andra plats i sporten kommer ländryggs- och knäskador. Detta kan bero på en mängd olika saker. Hur ofta du tränar, om du tränar något mer än bara CrossFit, vilka grundförutsättningar du har, hur god sömnkvalité och återhämtning du får osv. När det kommer till kritan är det alltid upp till dig själv att se till att du mår bra och är frisk, men det är faktiskt inte alltid helt lätt att veta vad du skall göra. 

 

 

 

 Här kan du läsa hela artikeln.  

 

Hur skall du veta vilken övning som är den bästa för just dina besvär? Hur skall du veta vad du skall undvika och vad du skall göra mer av? Det är vad vi som experter kan hjälpa dig med. Vi har två PT-Small Groups som inriktar sig precis på detta - skadeförebyggande samt rehab-träning. I tillägg till detta ingår naprapatibehandlingar så att du kan få svar på just dina begränsningar. Vi erbjuder även online-träningsprogram så att du kan få en god rutin i ditt nya träningsupplägg. 

 

Under det senaste 1,5 åren har vi haft pågående PT-Small Groups med inrikting på bröstryggsmobilitet och skulderstabilitet. Det är väldigt många som känner sig starkare, rörligare, friskare, bättre i sin CrossFit men framförallt upplever de flesta att de har mindre smärta i sina axlar och skuldror! Nu har vi även startat upp ytterligare en PT-Small Group med samma koncept inriktat på knöböjsmobilitet där rörlighet och styrka i höft, rygg, säte, ben och fotleder ligger i fokus. Allt detta som oftast är det grundläggande problemet vid ländryggs- och knäsmärta. 

Vi vill hjälpa våra medlemmar och även icke-medlemmar till ett smärtsamt liv, med eller utan CrossFit. Vi vill framförallt inte att de som tränar CrossFit skall sluta på grund av skador som uppstått i vår box. Vi finns här för att hjälpa dig - det du behöver göra är att be om vår hjälp! 

 

 Vill du anmäla dig till nästa omgång at PT-Small Group "Bröstryggsmobilitet & skulderstabilitet" eller "Squatmobility" maila cornelia@crossfit162west.se 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags