Enkla hemövningar för mammor!

April 8, 2020

Tycker du att det är svårt att komma igång med träningen? Vill du ha enkla övningar som går att göra hemma? Jag som Mamma-CrossFit-coach på CrossFit 162 West och naprapat på Physio Center har tagit fram ett program på 10 enkla hemövningar som riktar sig till mammor! Detta är ett pass som hjälper dig att bli stark och och stabil i hela kroppen. Passet är varierat med allt från knipövningar till rygg- och benstyrketräning. Allt du behöver är en kettlebell. 

 

Just nu får alla som anmäler sig till Mamma-CrossFit hos oss på CrossFit 162 West gratis online-träning via appen Boxconnect. Där finns även möjlighet att bli coachad av mig via Zoom eller chatt. Här kommer ett smakprov på en utav mina personliga favoritövningar när det kommer till bål- och bäckenmuskulaturskontroll.

 

 

Till varje klipp hittar du förklaringar i Boxconnect. Beskrivning av detta klipp: Placera handen i höften. Knip (dra in!) och känn hur magmuskulaturen aktiveras. När du har hittat ditt knip ryggliggande kan du testa att lyfta benen. Försök att hålla knipet genom hela övningen. Orkar du inte hålla kvar så vila och återuppta eller gå vidare till nästa övning. Håll 20 sekunder och vila 1 minut emellan. Upprepa 3 gånger. 

 

Klicka här för att komma direkt till vår kanal i Boxconnect. Där erbjuder vi även 30-dagars utmaning för kontrosstelhet samt styrkelyftsprogram för dig som vill bli starkare i knäböj och marklyft! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags