Vad är ditt "varför"?

May 20, 2020

Varför vill du påbörja en ny livsstil? Detta är något som vi alla måste fråga oss själva innan vi tar oss an en förändring. Om vi inte gör det, är risken stor att vi misslyckas med vårt mål. Vårt "varför" måste komma inifrån och vara något du vill PÅ RIKTIGT. Det är det där som vi måste komma tillbaka till när motivationen är låg, när ursäkterna smyger sig på och när vi bara vill krypa ned under täcket och inte stiga upp. Det är vårt "varför" som gör oss starkare, bättre och närmare den vi vill vara!

 

I Mamma-CrossFit har vi nu fyra starka medlemmar som har sitt "varför". 

 

Cornelias "varför" är att hon vill bygga upp en stark och stabil kropp igen, som den hon hade innan sin graviditet. Hon vill fortsätta sin CrossFit-resa där hon avslutade den innan sin förlossning, och utvecklas ännu mer! 

 

 

Lindas "varför" är att hon vill skapa en träningsvana som hon inte hade innan graviditeten. Hon är just nu i vecka 20 och vill känna sig stark under hela graviditeten samt återhämta sig snabbt efter förlossningen!

 

 

Amandas (vänster) "varför" är att hon skall springa en halv Ultra-Vasa nästa år! 

Marias (höger) "varför" är att hon vill komma tillbaka till träningen och bli stark i hela kroppen! Hon har som mål just nu att förbättra sin benstyrka. 

 

 

Vad är ditt "varför"? 

 

Vill du vara med i Mamma-CrossFit? Maila en intresseanmälan till cornelia@crossfit162west.se. Vi ses!  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags