Mind, Set, Game

June 5, 2020

Oavsett vart du befinner dig nu alternativt vart du ev skulle vilja befinna dig i livet. Varesig det är en fysisk plats, ett visst hälsorelaterat tillstånd, eller en allmän känsla. Då kan det vara av stor vikt att vara mer närvarande på det mentala planet, det kan börja med att vi tillåter oss själva att känna efter hur vi mår och accepterar alla typer av känslor. Inte projicera eller trycka bort negativt laddade tankar och känslor, tillåt dig själv att ta in och processa ALLTING du känner/upplever. 

Lättare sagt än gjort absolut, att vara närvarande är en väldigt generell beskrivning som tolkas olika från person till person.

 

 

För att vi ska kunna nå eller uppleva utveckling krävs en medvetenhet om förutsättningar och omständigheter, dynamiska variabler som konstant ändras. Här kan vi till stor del påverka resultat beroende på hur nitiskt eller noggrant vi anpassar oss. Exempel på personer som verkligen bemästrat denna konst är Björn Borg, Ingemar Stenmark, Sara Sjöström. 

Förvisso personer som tagit sig till den absoluta toppnivå av sin idrottsgren men icke att förglömma så är dom i grund och botten födda med samma grundförutsättningar som oss andra. Det som skiljer sig sedan är och kan variera väldigt mycket. Ett känt uttryck är 10 000 timmar, är så länge det krävs att blir riktigt bra på någonting (en sanning med modifikation). Vi föds alla med olika fallenheter/skills och hur olika lätt att ta oss an instruktioner. 

En gemensam nämnare för de ovan nämnda är kunskapen/färdigheten att sortera bort moment och element som på något sätt fråntar FOKUS från vårat "mission". (Bli bäst i världen eller bara lite bättre för varje dag som går). Här sätter vi tydliga regler/förhållningssätt som styr oss mot våran slutdestination, att vara lyhörd och kunna omvandla negativa känslor till styrkor är ett måste.  

 

Med dessa ord vill jag/vi på CrossFit 162west uppmana och utmana er alla till att stanna upp och reflektera. Ger eller skapar du dig de förutsättningar som krävs för att uppnå dina mål? 

Vad hindrar/hämmar dig? Vad kan du göra för att förändra/påverka i rätt rikting? 

 

Set your own mind game!

 

 

     

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags