If you're not assessing you're guessing.

June 30, 2020

Forskning lägger grunden till det mesta vi vet idag.

Men bara för att ett ämne har forskats på och det har kommits fram till en slutsats innebär det inte att man kan nöja sig med det svaret och arbeta efter det resten av livet. Tyvärr är forskning något som är i konstant rörelse samma ämnen uppdateras och omvärderas konstant. Därför är det så viktigt när man jobbar inom träning att hålla ett öga på forskningen hela tiden för att hålla sig uppdaterad. Sen betyder inte det att man ska byta approach på träning för varje artikel man läser! Då skulle inget bli gjort. Istället handlar det om att, som med allt annat, vara källkritisk och vara öppensinnad med att de metoder man arbetat efter kanske inte varit optimala och ändra därefter. 

 

 

"if you're not assessing you're guessing". Var det någon som sa och det citatet klingar väldigt bra när man pratar om träning. Utan att etablera ett nuläge att bygga sin träning på kan det vara svårt att veta vart man ska börja men med ett program byggt på de svagheter och styrkor man hittar i en screening får man en tydlig väg utstakad vad man behöver jobba på.

 

Vill du boka Screening eller behandling hos oss?

 

Klicka här!

 

 

Hör av dig till oss 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 16, 2020

October 12, 2020

October 11, 2020

October 9, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags