CrossFit 162 West är öppet!

October 15, 2016

hej läsare!

Välkommen till CrossFit 162 West! Vi är nu officiellt open for business och kommer att ha verksamheten helt "up and running" från årsskiftet! Vi som driver anläggningen är 6 personer med långvarig erfarenhet av CrossFit i Sverige. Flera av oss är med och driver CrossFit Norrtälje, och vi arrangerar också en av landets största tävlingar Roslagen Open. Vidare har vi varit aktiva i utvecklingen av CF-communityn i Sverige genom att arrangera Coach Congress på Bosön, för boxägare och coacher, i tre år nu. Nu tar vi alltså steget och öppnar en ny anläggning i Vällingby med lokaler som inte kräver några som helst kompromisser. Vi ser fram emot att fylla anläggningen med medlemmar och hoppas få träffa just dig hos oss!

// 162 West

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Målsamtal

November 15, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts